Det sure med det søde

Pappa Stroyer’s julesnaps

Peters Jul. (1870) af Johan Krohn
Jeg glæder mig i denne Tid;
nu falder Julesneen hvid,
og saa maa Julen komme!
Min Far hver Dag i Byen gaar,
og naar han kommer hjem,
jeg staar og ser hans store Lomme.
4040_jule_kryddersnaps_det_ska_ldu_bruge

prikkes_hul_i_appelsinen_kryddersnaps
4040 Julesnaps
40 Nelliker
40 øko espresso kaffebønner
32 brune sukkerknalder
1 stor øko appelsin
1 fl. Brøndums snaps
1 stort marmeladeglas
1 strikkepind / grillspyd

Sådan gør du:
Prik 40 huller i appelsien med strikkepinden/grillspydet
I hullerne sættes nillikerne
De 32 sukkerknalder og 40 espresso kaffebønner kommes i marmeladeglasset sammen med appelsinen.
Der tilsættes 1. fl. snaps
Låget lukkes, og åbnes først igen 40 dage senere.
Snapsen sies igennem et ubleget kaffefilter og fyldes på en flaske.

Jo længer snapsen står nu, jo bedre bliver den. Jeg gemmer altid en lille bitte flakse til næste år og nyder den imens jeg venter på at den nye julesnaps bliver klar.

Jeg glæder mig til at høre hvordan din 4040 julesnaps  bliver.

Tak fordi du læser med. Du kan også følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sure med det søde